Alfa houdt AJF met beide benen op de grond

Woensdag 16 mei jl. hebben Alfa Accountants en Adviseurs in Friesland en de AJF een sponsorovereenkomst getekend. Met een handtekening bekrachtigden directeur Agro de heer Rick Hoksbergen namens Alfa en Piet Jan Thibaudier namens AJF de afspraken die zijn gemaakt voor de samenwerking de komende 3 jaar.

Beiden tekenden het contract in het bijzijn van Arno Captein (Alfa), AJF-voorzitter Jorrit Postma en DB-er Jelle Attema. De overeenkomst is een nauwere samenwerking tussen Alfa Accountants en de AJF. Beide partijen zijn een verbintenis aangegaan voor drie jaar. “AJF is trots en blij dat Alfa Accountants in Friesland zich wil verbinden aan de toekomst van jonge boeren en tuinders in Friesland”, aldus voorzitter Jorrit Postma.

Met de sponsorvergoeding kan AJF activiteiten organiseren waarbij de leden informatie krijgen over actuele ontwikkelingen en kansen voor de sector. Verder kunnen ze zich ontwikkelen in ondernemerschap. Daarnaast is de AJF de plek om praktijkervaring op te doen in het besturen van een vereniging. De leden nemen hun kennis en opgedane ervaring mee als ze een bestuursfunctie in andere maatschappelijke organisaties oppakken.