Agridek nieuwe sponsor AJF!

Agridek is een samenwerking aangegaan met AJF. Beiden partijen ondertekenden het sponsorcontract om de samenwerking te bezegelen. De overeenkomst is op 1 september jl. ingegaan voor een periode van een jaar.  Jan Sake Bosch heeft tijdens het besturenoverleg de inzet van Agridek al duidelijk aangegeven richting de afdelingen.

Agridek ziet dat de agrarische jongeren belangrijk zijn. AJF is blij dat zij willen stimuleren dat de agrarische jongeren in Friesland hun kennis vergroten.” aldus AJF penningmeester Arjan Sinnige. Met de bijdrage van Agridek kan AJF zich actief blijven inzetten voor belangenbehartiging en kennisoverdracht. Voor Agridek is dit een goede kans om de bekendheid te vergroten bij alle leden van AJF. Graag deelt Agridek hun passie en visie  en ze doen dit graag op elke gewenste locatie of tijdens een bedrijfsbezoek bij een Agridek Klant.

Jan Sake Bosch (Agridek) en Arjan Sinnige (AJF) voor het ruwvoer afdeksysteem van Agridek.

Agridek

Agridek is toonaangevend in het leveren van ruwvoer afdeksystemen. Zij creëren een volledig constant en compleet ruwvoer concept met het zelf ontwikkelde Agridek Lasagnekuil concept. Al sinds 1999 liepen ze op hun eigen boerderij met het idee om alle sneden en de mais in lagen in 1 silo te kuilen. Inmiddels tientallen jaren later dragen ze dagelijks deze visie uit en helpen ze melkveehouders tot het beste totaalconcept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *