“Actualiteiten in de melkveehouderij”

Met  Marije Klever en Rick Hoksbergen

Tijdens deze bijeenkomst praat Marije Klever, portefeuillehouder melkveehouderij NAJK, ons bij over fosfaat en andere actualiteiten in onze sector. Als AJF voorzien we via de klankbordgroep Marije regelmatig van input voor de landelijke discussies. Goed om met haar van gedachten te wisselen.
Van Alfa Accountants en Adviseurs (Alfa) komt Rick Hoksbergen, relatiemanager bij Alfa. Hij voegt hier zijn expertise aan toe over fosfaat, de huidige stand van de sector en tegelijk ook de langere termijn.

Wanneer:                   Maandag 17 december 2018

Waar:                         Dairy Campus

Locatie:                      Boksumerdijk 11, Goutum

Aanvang:                   20.00 uur

Marije Klever, DB NAJK
Rick Hoksbergen, Alfa adviseurs en accountants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *