Workshop “Het bedrijf overnemen?”

In 1 uur alle ingrediënten voor jouw keuzes!

Sta jij op het punt om in de toekomst het bedrijf over te nemen? Dan is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsovername.

Op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018 geeft AJF in samenwerking met Rabobank, LTO Noord, AB Vakwerk en WTC Expo een workshop over bedrijfsovername. Tijdens de workshop gaan we onder leiding van twee agrarische coaches het gesprek aan met jonge boeren over diverse onderwerpen zoals communicatie, ondernemerschap, visie en omgeving, kortom: alle ingrediënten die nodig zijn om de juiste keuzes te kunnen maken.

Dus neem jij in de toekomst het bedrijf over of wil je meer weten over bedrijfsovername? Volg dan de workshop ‘Het bedrijf overnemen?’ op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018! Meer informatie vind je hier

Tijden workshops

Woensdag 12 december:   11.00-12.00 uur
Donderdag 13 december:   14.00-15.00 uur
Vrijdag 14 december:         14.00-15.00 uur
Zaterdag 15 december:      11.00-12.00 uur

Lianne Veenstra
Dik Veefkind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *