DLV Advies nieuwe partner van AJF in 2019

DLV Advies werkt vanaf 1 januari jl. samen met Agrarische Jongeren Friesland (AJF). Deze maand ondertekenden Michiel Meindertsma, namens DLV Advies, en Arjan Sinnige, namens AJF, het sponsorcontract om de deal te bezegelen. De sponsorovereenkomst met DLV Advies omvat een periode van een jaar.

DLV Advies ziet AJF als belangrijke partner om de agrarische jongeren in Friesland te bereiken. AJF is blij dat zij willen stimuleren dat de agrarische jongeren in Friesland hun kennis vergroten.” aldus AJF penningmeester Arjan Sinnige. Met de bijdrage van DLV Advies kan AJF zich actief blijven inzetten voor belangenbehartiging en kennisoverdracht. Voor DLV Advies is dit een goede kans om de bekendheid te vergroten bij alle leden van AJF. DLV Advies is een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers die actief zijn in de agrarische sector. De specialisten adviseren op de terreinen bouw, financieel management, mest, energie, makelaardij en schade.

Via deze weg kan DLV Advies projecten onder de aandacht brengen, waaraan AJF-leden kunnen deelnemen. Voor het tweede doel, kennisoverdracht wordt de bal direct ingekopt. De samenwerking start donderdag 14 februari 2019 met een provinciale avond over de melktermijnmarkt. Een nieuwe manier om de risico’s van een fluctuerende melkprijs af te dekken door de melkprijs vast te zetten op de melktermijnmarkt en daardoor een gemiddeld hogere melkprijs ontvangen. Deze bijeenkomst organiseert DLV Advies op hun kantoor in Drachten. Binnenkort ontvangen de leden een uitnodiging per mail met een aanmeldlink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *