LandbouwdebatGraag nodigen Agrarische Jongeren Friesland (AJF) en LTO Noord regio Noord je uit voor het landbouwdebat in aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Staten en het Bestuur van het Wetterskip op 20 maart. Het debat vindt plaats op donderdag 14 maart 2019 om 20.00 uur in zalencentrum ’t Haske, Vegelinsweg 20 in Joure.

In Fryslân speelt van alles op het gebied van land- en tuinbouw. Denk aan de weidevogels, natuurinclusieve landbouw, veenweide, verzilting, realisatie van de EHS en de ontwikkelingsmogelijkheden voor de agrarische sector.

De partijen gaan in debat over de actuele items. Het debat wordt geleid door Sjoerd Hofstee.

Je bent van harte welkom bij het debat. Graag aanmelden via nvonk@ltonoord.nl.

Met vriendelijke groet,

Eke Folkerts, Agrarische Jongeren Friesland

Peet Sterkenburgh, LTO Noord, regiobestuur Noord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *