AJF : Provinciale ledenavond over PAS

De uitspraken rond de PAS waren de druppel om tot actie over te gaan. Wat is nu de stand van zaken? Wil je weten hoe dat zit? Kom dan 14 oktober naar de ledenavond over PAS. Dan vertelt Erwin van Kessel, Manager Bouw van DLV advies, je er alles over.

Meld je aan!

We verwachten veel animo, daarom is gezocht naar een andere locatie. T Holt in Deinum. Ook al is de ruimte daar groter, het is handig om je aan te melden via een mail naar info@ajf.najk.nl en geef aan met hoeveel personen je komt.                                                                                                                                          

Tot ziens op maandag 14 oktober!

Eke Folkerts,  voorzitter AJF, tel: 06 – 42 40 44 10

Margret Wieldraaijer, regiocoördinator AJF,  tel: 0512 – 305 280

 

Wanneer:                        Maandag 14 oktober 2019

Waar:                               Zalen en partycentrum It Holt in Deinum

Adres:                       It Holt 6, 9033 WH Deinum         

Aanvang:                       20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *