‘Nieuw in het bestuur?

Nieuw bij een afdeling als bestuurder? Wij kunnen je vragen beantwoorden en je goed op weg helpen. In twee avonden ben je zo snel mogelijk up to date en het is altijd een leuke manier om nieuwe mensen binnen AJF te leren kennen.

Op donderdag 14 november leer jij en/of je afdelingssecretaris handig gebruik te maken van het ledenadministratiesysteem, KIS. Voor het inschrijven van leden (zodat je afdeling bij elk nieuw lid €20,- kan ontvangen) en de overige regelingen van AJF.  Op donderdagavond 21 november is de ervaren NISCOO voorzitter Gerben Smeenk aanwezig op de interactieve avond over bestuurstaken, vergadertechniek en het leiden van ledenbijeenkomsten.

Start: Donderdag 14 november; 20-22.30 uur

Tijden: 20.00-22.30 uur

Locatie: LTO Noord, Morra 2 in Drachten

Wil je goed voorbereid het winterseizoen in van AJF? Meld je aan via info@ajf.najk.nl of bel 0512 – 305 280 / 285

Kosten: NISCOO maakt het AJF mogelijk om deze cursus gratis te verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *