AJF | Ledenbijeenkomst Visie

Afgelopen maart hebben we voor de verkiezingen een visie opgesteld die voor een groot deel was gebaseerd op de verkiezingsthema’s. In de gesprekken met politieke partijen merken we dat er nu een grote behoefte is aan een lange termijn visie: Hoe moet de landbouw er over 20 jaar uit zien?
Met een duidelijk toekomstbeeld van de jonge boeren kunnen ze besluiten die vandaag genomen moeten worden langs dit toekomstbeeld leggen. We hebben een voorzet gemaakt gebaseerd op de visie van afgelopen maart en willen die graag met jullie afstemmen op 12 november om 20.00 uur.

Wanneer:                        Dinsdag 12 november 2019

Waar:                                Dairy Campus

Adres:                               Boksumerdijk 11

Aanvang:                       20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *