Drive In ALF AJF hoogtepunt voor Arno Brok

De Algemene Ledenvergadering (ALV) hebben wij dit jaar op een speciale en unieke manier gehouden. Vanwege de corona konden wij de ALV niet zoals gebruikelijk in een zaal houden. Toen ontstond het idee van een DRIVE IN ALV. Deze bijeenkomst hebben wij gehouden in het land van Provinciaal Bestuurder Johannes van der Veer in Wjelsryp. In de vorm van een Drive In hebben wij al onze leden de mogelijkheid geboden om met de auto of de trekker naar deze bijeenkomst te komen. Tijdens deze avond hebben wij afscheid genomen van Eke Folkerts als voorzitter. Het stokje is overgenomen door Hendrik Galema uit Hartwerd.

Commissaris van de Koning Arno Brok was eregast en spreker tijdens deze avond. Vroeger zat hij de dag vรณรณr prinsjesdag in Den Haag, maar in plaats daarvan stond hij bij ons op het podium de jonge boeren van Friesland toe te spreken. Voor hem en ons een hoogtepunt!

Hieronder een foto impressie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *