Samenwerkingovereenkomst met LTO verlengd

De afgelopen weken zijn vertegenwoordigers van LTO Noord langs geweest bij de verenigingen AJF, DAJK, FAJK, HAJK, GAJK, GrAJK en OAJK om de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Hendrik Galema, ondertekende het contract namens de AJF. Dit is donderdag 22 april definitief bekrachtigd met een videogesprek tussen LTO Noord en de AJK’s.

Sinds 2016 hebben de provinciale AJK’s en LTO Noord een samenwerkingsovereenkomst. Bij beide organisaties leefde echter de wens om een stap verder te gaan in de samenwerking om daarmee te werken aan de gezamenlijke doelstelling: “het behartigen van de belangen van huidige en toekomstige agrarische ondernemers.

Lees hier het persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *