GRUTSK! AJF en ALFA verlengen partnerschap

Alfa Accountants & Adviseurs en de AJF hebben hun partnerschap vorige week wederom verlengd.

Alfa staat midden in de maatschappij, voelt zich betrokken bij de jonge boeren in onze provincie en zet zich graag voor ons in. Als partner van de AJF kan Alfa de leden van de AJF verrijken met kennis, ontwikkelingen en informatie uit de sector en is het van belang dat jonge boeren toegang hebben tot relevante kennis uit de agrarische sector om de sector toekomstbestendig te houden. We zijn daarom ontzettend blij dat we samen kunnen blijven werken met Alfa de komende jaren. Alfa kent de sector en kan onze achterban van interessante informatie en advies voorzien.

Daarnaast biedt Alfa ook sponsoring in natura, als boekhouder verzorgen ze voor ons de jaarrekening. En wat is er dan prettiger dan een boekhouder die met je meedenkt!

Links: Hendrik Galema (AJF) Rechts: Jelmer Sietzema (Alfa)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *