Succesvolle ALV AJF

Namens het Dagelijks Bestuur (DB) willen wij graag alle aanwezige leden, sponsors en relaties bedanken voor hun komst en actieve en waardevolle bijdrage aan onze algemene ledenvergadering gisteravond bij Kaffee Bergsma in Easterein. Tijdens deze vergadering zijn een aantal formele punten besproken en goedgekeurd, waaronder de financiën en de statutenwijziging.

Ook hebben we afscheid genomen van twee bestuurders; onze creatieve aanpakker Jantine Akkerman en akkerbouwer Foppe Sinnema. Namens het DB heeft voorzitter Hendrik Galema deze bestuurders bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren. Gelukkig blijven we niet alleen achter. Akkelien Hettinga en Nynke Broersma gaan het DB versterken, zij hebben zich gisteravond voorgesteld en ook in de Efkes Buorkje kun je kennismaken met deze twee enthousiaste jonge boerinnen uit Friesland. Zo blijven we ons met elkaar inzetten voor de mooiste sector!

Eerder op de dag kregen wij helaas bericht dat Caroline van der Plas net als in maart  door ziekte niet aanwezig kon zijn, erg jammer, maar na een rondje bellen hebben we gelukkig een waardige vervanger kunnen vinden! NAJK voorzitter Roy Meijer heeft  lastminute een goeie presentatie gegeven over NAJK en alles wat daar mee samenhangt.
Er was veel ruimte voor vragen.
Na het officiële gedeelte was er tijd voor elkaar, gezelligheid, een drankje en muziek van Sipke de Boer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.