DeLaval en AJF gaan samenwerken!

Afgelopen week hebben AJF en DeLaval een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende drie jaar.

Voorzitter Robin Eringa van AJF Greidhoeke en werkzaam bij DeLaval bracht het contact tussen beide partijen tot stand. In samenwerking met ASP Noard en Wynsma beide dealer van DeLaval wil AJF graag samenwerken aan de versterking van de interactie met de jonge melkveehouders. De komende jaren zal uitwisseling en kennisdeling centraal staan, bijvoorbeeld op het gebied van nieuwe concepten, producten, bedrijfsontwikkeling en bedrijfsinrichting op het vlak van melken, voeren, koelen en stalinrichting.

AJF vindt het belangrijk dat er breed georiënteerde sponsoren zijn: “We zijn blij dat een belangrijke speler als DeLaval zich inzet voor onze jonge melkveehouders”. Op deze manier levert DeLaval een waardevolle bijdrage aan de belangenbehartiging voor een toekomstbestendige sector.

Foto: Pieter vd Meulen & Sjoerd Koopmans van ASP Noard, Frans Bos van Wynsma, Davy te Bokkel (Marketing Manager bei DeLaval) en Johannes vd Veer en Akkelien Hettinga namens de AJF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.