Kom naar het verkiezingsdebat in Friesland op 10 maart

Op woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Deze zijn voor de land- en tuinbouw in Nederland misschien wel de belangrijkste statenverkiezingen ooit. Het gaat over onze sector, jouw toekomst.

Verkiezingsdebat op vrijdag 10 maart

Wil je weten wat de standpunten en meningen zijn van de verschillende politieke partijen in jouw provincie? AJF organiseert samen met LTO Noord op 10 maart een landbouwverkiezingsdebat met diverse politieke partijen.

Datum : vrijdag 10 maart 2023
Tijd : inloop vanaf 19.30 uur, het debat start om 20.00 uur
Locatie : Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Boulevard 21 in Heerenveen
Zaal : Lippe Wonen – Houtnet café, ingang A (2e etage)

Ben je erbij?

Meld je dan aan.

De toekomst van de land- en tuinbouw en een vitaal platteland

In Friesland speelt er veel op het gebied van land- en tuinbouw. Denk aan de stikstofdiscussie, het Fries Programma Landelijk Gebied (FPLG), veenweide, duurzame energie en de gevolgen van faunaschade. Daarbij hebben de provincies meer invloed dan voorheen, zij geven uitvoering aan alle plannen voor onze sector. Het gaat dus over heel veel onderwerpen, waarover de Statenleden onder leiding van oud-AJF voorzitter Eke Folkerts die avond gaan discussiëren.

Wil je weten wat de meningen van de verschillende partijen zijn, om jouw keuze te maken? Kom dan naar het verkiezingsdebat, over ons vitale platteland en agrarische sector, over jouw toekomst.

Wij zien je graag op vrijdag 10 maart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.