AJF afdelingbestuurders maakt kennis met GreenInclusive

Een inspirerende avond met AJF partner GreenInclusive
Met trots verwelkomde GreenInclusive de afdelingsbestuurders van AJF op de proeflocatie in Nieuwehorne. Een geweldige bijeenkomst waarbij gedreven bestuursleden van onze 19 verschillende afdelingen bij elkaar kwamen om verenigingszaken met elkaar te delen en vervolgens kennis te maken met hun nieuwe partner GreenInclusive. Een waardevolle avond, ook om te horen hoe GreenInclusive bouwt aan waardeketens, samenwerkingen en kijkt welke kansen er liggen voor een toekomstbestendige Friese landbouwsector.
Hoogtepunt van de avond was de praktijkdemonstratie van het maaien van vezelhennep. Op het proefveld in het prachtige Nieuwehorne lieten ze zien hoe deze veelbelovende teelt en oogstmethode in zijn werk gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.