AJF Sponsorbijeenkomst groot succes!

Donderdag 14 september organiseerden wij een netwerkbijeenkomst voor alle sponsoren en relaties van de AJF. Met 26 personen kwamen we samen bij ‘Het Buiten-Land’ Pitch & Putt in Leeuwarden. Na de koffie & thee hebben we eerst de afslag en het putten geoefend, waarna we verdeeld in groepjes 9 holes hebben gespeeld. Voor vele een eerste kennismaking met Golf, maar hartstikke leuk om met elkaar te doen.

Aansluitend stond er een lekkere lunch klaar waarbij genoeg ruimte was om met elkaar in gesprek te gaan. We kijken terug op een geslaagde en sportieve bijeenkomst. AJF kan zich mede dankzij haar partners ontwikkelen en ontplooien tot een professionele organisatie voor de jonge boeren in Friesland en zijn daar ontzettend dankbaar voor.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.