AJF Achtkarspelen /Kollumerland

AJF Achtkarspelen/Kollumerland is een afdeling van de Agrarische Jongeren Friesland het meest gericht op melkveehouders. Jongeren tussen de 16 en 35 jaar met agrarische affiniteit kunnen lid worden van deze afdeling.

De vereniging telt ca 50 leden in de leeftijd tussen 16 en 35 jaar. De leden zijn veelal actief in de melkveehouderij, zoon of dochter van een melkveehouder of ze zijn werkzaam op een bedrijf in de melkveehouderij of gerelateerd daaraan.

AJF Achtkarspelen/Kollumerland is een actieve vereniging. We organiseren elke maand een activiteit met uitzondering van de zomerstop. Het seizoen loopt van september tot mei. Een activiteit bestaat uit een spreker over een actueel melkveehouderij gerelateerd onderwerp of een excursie op locatie. Daarnaast organiseren we ieder jaar een dagreisje of meerdaags reisje.

De avonden waarop een spreker is uitgenodigd, vinden plaats in onze vaste locatie Café Ut Twaspan te Buitenpost. De activiteit wordt  maandelijks het meest op een maandagavond georganiseerd.

Wil je een keer op een avond van AJF Achtkarspelen/Kollumerland langs komen om te zien of het ook wat voor jou is? Spreek dan een van onze leden hierover aan en ga mee, stuur een mailtje naar:
ajfachtkarspelenkollumerland@gmail.com
Mailen of appen mag uiteraard ook: 06 15666482 (Yke Bijlstra, voorzitter)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.