Wolvega

De AJF afdeling Wolvega e.o. heeft zo’n 70 leden, afkomstig uit de gemeente Weststellingwerf en een paar aangrenzende dorpen. Van 16 tot 35 jaar ben je welkom voor onze leerzame/gezellige bijeenkomsten.

Onze (voornamelijk melkvee gerelateerde) bijeenkomsten vinden maandelijks plaats van oktober tot en met april. De startbijeenkomst in oktober is vaak een avondexcursie op locatie, meestal een melkveebedrijf. Vervolgens worden de bijeenkomsten vaak in het dorpshuis van Oldelamer georganiseerd, vanwege de centrale ligging en uiteraard ook vanwege de aanwezige bar om na de tijd gezellig te kunnen bijkletsen. Er wordt geprobeerd praktische onderwerpen te behandelen tijdens de avonden, om het voor iedereen boeiend/leerzaam te houden en ook om de nodige discussie uit te lokken. De actuele thema’s die al bij tal van andere (accountants-) organisaties op de agenda staan, proberen wij zoveel mogelijk links te laten liggen.
In december vindt de gezellige avond plaats, we gaan dan vaak te karten/laser gamen o.i.d. inclusief aanhang!
In de voorjaarsvakantie staat een dagexcursie gepland naar een tweetal interessante bedrijven, niet altijd melkvee. We reizen per touringcar, dit wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren.

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze afdeling? Zoek dan contact via onze facebook pagina, via het contactformulier op deze site of schrijf je in bij een stand van het NAJK op evenementen zoals de zwarte cross of een landbouwbeurs. Het eerste jaar kan je gratis meedraaien, dus schroom niet!