Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ALV AJF

maart 18 @ 20:00 - 23:30

Wij organiseren onze Algemene Ledenvergadering op maandag 18 maart bij Bergsma Easterein voor onze leden. Naast de gebruikelijke (financiële) terugblik op 2023 en begroting voor 2024 stellen wij je graag voor aan een nieuw dagelijks bestuurder. Tevens nemen we ook afscheid van aftredende bestuursleden Tjebbe Oenema en Veronica Brolsma.

Een hoogtepunt van deze vergadering zal de aanwezigheid van een bijzondere spreker zijn:

Eric Idema, oprichter en eigenaar van EasyToys.

Na zijn studie aan de Middelbare Landbouwschool in Groningen, begon hij met een online erotiekshop op zijn zolderkamer. Met een simpele baan en nul euro spaargeld bouwde hij het miljoenenbedrijf EasyToys op door kansen te zien en wendbaar ondernemerschap te tonen.

Zijn verhaal is een inspirerend voorbeeld van ondernemerschap, we zijn verheugd dat hij zijn ervaringen met ons wil delen tijdens onze vergadering.

Voorafgaand aan de vergadering zullen er goodiebags uitgedeeld worden, de hoeveelheid goodiebags is beperkt, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om er ééntje te bemachtigen (op=op). Het belooft weer een mooie leerzame avond te worden waarin we niet alleen belangrijke zaken behandelen, maar ook kunnen leren van een succesvolle ondernemer als Eric Idema.

Uiteraard sluiten we deze avond af onder het genot van een hapje en drankje en live muziek! We kijken ernaar uit jullie onze leden te mogen verwelkomen op deze Algemene Ledenvergadering.

Gegevens

Datum:
maart 18
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/boerwurdeboerweaze

Organisator

AJF

Locatie

Bergsma Easterein
Sibadawei 2
Easterein, Friesland 8734 HE
+ Google Maps
Website:
https://bergsmaeasterein.nl/