Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

LTO Noord Ledendag

13 december 2023 @ 09:30 - 14:00

Op woensdag 13 december organiseert LTO Noord samen met de Agrarische Jongeren de jaarlijkse Ledendag in Schouwburg De Lawei in Drachten. Het thema van dit jaar is ‘Grenzen verleggen’.

We zien grote opgaves in de landbouw op ons afkomen. Tijdens de ledendag doen we inspiratie op, we proberen nieuwe dingen uit en we verleggen daarbij onze grenzen. Met gedeputeerden Femke Wiersma (Fryslân), Henk Emmens (Groningen) en Jisse Otter (Drenthe) bespreken we toekomstbestendige landbouw over de provinciegrenzen heen. Wij zullen hen stevig aan de tand voelen met LTO voorzitter Dirk Bruins en ons eigen NAJK voorzitter Roy Meijer. En als klap op de vuurpijl vertelt topscheidsrechter Bas Nijhuis met humor over het vak van scheidsrechter en hoe hij – ook als ondernemer-  zijn grenzen aangeeft en verlegt.

Zien wij jou daar?
Op deze ledendag neemt regiovoorzitter en algemeen bestuurslid Trienke Elshof van LTO Noord afscheid van jullie. Trienke kijkt terug op een mooie, indrukwekkende periode. De agrarisch jongeren zijn een inspiratiebron voor haar geweest en daarom nodigt zij jullie graag uit voor deze dag.

Meld je aan!
Het programma start om 10 uur (inloop vanaf 9.15 uur) en sluit rond 13.00 uur af met een heerlijk stamppotbuffet.
Meld je voor 8 december aan via https://www.ltonoord.nl/ledendagnoord2023

Graag tot ziens op woensdag 13 december!

Gegevens

Datum:
13 december 2023
Tijd:
09:30 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.ltonoord.nl/ledendagnoord2023

Organisator

LTO Noord Regio Noord