Melkveehouderij

De AJF- werkgroep melkveehouderij is bedoeld voor AJF-afdelingsbestuurders en leden met interesse voor melkveehouderij die mee willen praten of op de hoogte willen blijven over zaken die spelen binnen de melkveehouderij.

Een excursie naar een melkveebedrijf siert de opening van elk nieuw vergaderseizoen. Een paar keer per jaar wordt een informatieve avond voor de werkgroep melkveehouderij georganiseerd. Een Dagelijks Bestuurder van AJF geeft invulling aan de avonden en regelt sprekers.  De locatie wisselt per bijeenkomst.

Het Dagelijks Bestuur van NAJK gebruikt de informatie en de mening van de AJF-leden voor het invullen van de portefeuille melkveehouderij, momenteel is dat Ruben Klein Teeselink. Zo zorgt hij ervoor dat NAJK de belangen van AJF-leden goed vertegenwoordigt, zowel landelijk als Europees. Lees meer over Ruben bij NAJK: De mensen achter NAJK

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer kijken of de werkgroep melkveehouderij ook iets voor jou is, mail dan je contactgegevens naar AJF en dan krijg je een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Contactgegevens werkgroep melkveehouderij;
Akkelien Hettinga
Tel: 0627341931

Werkgroep melkveehouderij AJF
Secretariaat in Drachten: info@ajf.najk.nl

cropped-Header-AJF-zonder-tekst.jpg