Melkveehouderij

De AJF- werkgroep melkveehouderij is bedoeld voor AJF-afdelingsbestuurders en leden met interesse voor melkveehouderij die mee willen praten of op de hoogte willen blijven over zaken die spelen binnen de melkveehouderij.

Een excursie naar een melkveebedrijf siert de opening van elk nieuw vergaderseizoen. Een paar keer per jaar wordt een informatieve avond voor de werkgroep melkveehouderij georganiseerd. Een Dagelijks Bestuurder van AJF, momenteel Eke Folkerts, geeft invulling aan de avonden en regelt sprekers. Dairy Campus is vaste locatie voor de bijeenkomsten van deze werkgroep. Dairy Campus logo 28-01-2015

Het Dagelijks Bestuurder van NAJK gebruikt de informatie en de mening van de AJF-leden voor het invullen van de portefeuille melkveehouderij, momenteel Bart van der Hoog. Zo zorgt hij ervoor dat NAJK de belangen van de AJF-leden goed vertegenwoordigt, zowel landelijk als Europees.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer kijken of de werkgroep melkveehouderij ook iets voor jou is, mail dan je contactgegevens naar AJF en dan krijg je een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Contactgegevens werkgroep melkveehouderij

Eke Folkerts
Voorzitter werkgroep melkveehouderij AJF
Secretariaat in Drachten: info@ajf.najk.nl

cropped-Header-AJF-zonder-tekst.jpg