Noard-West Fryslan

Haye, Aukje, Sjoerd of Klaas…
Man of vrouw…
Bruin, blond, grijs of kaal….
16, 21, 28 of 34 jaar….
Harlingen, Slappeterp of Ferwert….
Melkveehouder, loonwerker, schapenhouder, dierenarts, makelaar, student of werkzoekende….

Het maakt allemaal niet uit! Wanneer je geïnteresseerd bent in de agrarische sector, ben je welkom bij onze afdeling.

Onze afdeling, AJF Noardwest Fryslân is een bruisende vereniging met ongeveer 60 actieve, gezellige jongeren in de leeftijd van 16-35 jaar. Onze jongeren hebben een flinke dosis interesse en werpen een frisse blik in de agrarische sector.

Op onze leden bijeenkomsten worden één of twee sprekers uitgenodigd om een actueel onderwerp in de agrarische sector aan te snijden. Dit gebeurt tijdens het seizoen, van september tot juni, elke maand. Deze avonden, welke worden georganiseerd in ‘De Kern’ te Stiens, worden afgewisseld met excursies naar agrarische bedrijven, maar ook naar bedrijven welke actief zijn buiten de sector. Dit gebeurd in binnen- en buitenland.

En ja, je leest het goed! Een nachtje ergens anders slapen doen we ook weleens. Eén keer per jaar organiseren we een 2 tot 4-daagse excursie. Het ene jaar in het binnenland en het andere jaar (met het vliegtuig) naar het buitenland. Het leerzame en gezellige seizoen sluiten we af met een lekkere BBQ.

Interesse? Kom vrijblijvend langs op één van onze bijeenkomsten! Op onze Facebook pagina worden o.a. de uitnodigingen voor de eerst volgende bijeenkomsten geplaatst.

Bij vragen, neem gerust contact op!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, lachende mensen, staande mensen en buiten