Bisto de meast Duorsume Jonge boer(in) fan 2018?

Ben jij of ken jij de meest duurzame jonge boer of boerin van Fryslan? Laat het ons weten! Meld diegene of jezelf aan via de website www.duurzameboer.nl Aanmelden kan tot en met 10 februari 2018. 

Samen met Provincie Fryslân organiseren AJF en Nordwin weer een verkiezing voor de meest duurzame jonge agrarische ondernemer van Friesland. Met deze tweejaarlijkse prijs wil de Provincie niet alleen verduurzaming van de sector stimuleren, maar laat zij ook haar waardering blijken voor jonge mensen die het in deze tijd met grote uitdagingen, aandurven om een agrarisch bedrijf over te nemen of te starten. De winnaar en nummers 2 en 3 belonen we met een cheque van respectievelijk € 2.000,-, € 1.000,- en € 500,-.

Uit de inzendingen kiezen we vijf finalisten. bij deze finalisten gaan we langs om een korte filmpje te maken. Deze filmpjes delen we met een vakkundige jury voor de provinciale prijs. Deze jury is samengesteld uit vertegenwoordigers van het Fryske bedrijfsleven waaronder Jelmer Sietzema van Alfa Accountants en adviseurs. Ook delen we deze filmpjes via internet met een groter publiek voor de publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een eervolle vermelding en een mooi aandenken aan de verkiezing.

De uitreiking van beide prijzen is op donderdag 5 april 2018 in Leeuwarden en wordt uitgereikt door juryvoorzitter gedeputeerde Johannes Kramer.

logo meest duurzame boer

 

Flyer_Jongeboeren def-page-002 (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *