De meast Duorsume Jonge boer(in) fan 2018

De verkiezing van de meest duurzame jonge boer of boerin van Fryslan is 5 april 2018 duidelijk geworden.  Lees voor de uitslag bij het nieuws: http://www.ajfriesland.nl/page/4/

www.duurzameboer.nl  

Samen met Provincie Fryslân organiseerden AJF en Nordwin weer een verkiezing voor de meest duurzame jonge agrarische ondernemer van Friesland. Met deze tweejaarlijkse prijs wil de Provincie niet alleen verduurzaming van de sector stimuleren, maar laat zij ook haar waardering blijken voor jonge mensen die het in deze tijd met grote uitdagingen, aandurven om een agrarisch bedrijf over te nemen of te starten. De winnaar en nummers 2 en 3 worden beloond met een cheque van respectievelijk € 2.000,-, € 1.000,- en € 500,-.

Uit de inzendingen worden vijf finalisten gekozen. Van deze finalisten wordt een kort filmpje gemaakt. Deze filmpjes worden gedeeld met een vakkundige jury voor de provinciale prijs. Deze jury is samengesteld uit vertegenwoordigers van het Fryske bedrijfsleven waaronder Jelmer Sietzema van Alfa Accountants en adviseurs. Ook worden deze filmpjes via internet gedeeld met een groter publiek voor de publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een eervolle vermelding en een mooi aandenken aan de verkiezing.

De uitreiking van beide prijzen heeft donderdag 5 april 2018 plaatsgevonden in het provinciehuis in Leeuwarden. De prijzen zijn  uitgereikt door juryvoorzitter gedeputeerde Johannes Kramer.

logo meest duurzame boer

Flyer_Jongeboeren def-page-002 (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *