Met chef-kok Willem Schaafsma
Onder het genot van hapjes en drankjes! 
“Friesland is de Culinaire Schatkamer van Nederland, woud, weiland, meer en zee” aldus Willem Schaafsma. Als chef-kok van restaurant Eindeloos wordt hij erom geroemd in zijn keuken een strak systeem te hanteren om voedselverspilling tegen te gaan. Hij gebruikt alleen regionale producten. Het vlees dat hij serveert komt van dieren uit de buurt. Deze avond horen meer van hem over zijn bedrijf en zijn filosofie daarachter. Wij gaan in gesprek over de boer-burger verbinding en de mogelijkheden die er zijn tot het verkorten van de lijn boer-consument. Welke stappen horen hier voor ons als producent dan bij?
Wanneer: Woensdag 20 december 2017
Waar: Drink & Eetlokaal Proefverlof (voormalige gevangenis Blokhuispoort)
Adres: Blokhuisplein 40, 8911 LJ Leeuwarden
Aanvang: 20.00 uur
Voor wie? Bestuurders van de afdelingen of stuur een afgevaardigde namens je afdeling
Tot de 20e Arjan Sinnige, PB voorzitter AJF
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door 
