“Grutsk” op de verlenging van het partnership met de Friese Rabobanken!

Met gepaste trots mogen we bekendmaken dat Friese Rabobanken de sponsorovereenkomst met de AJF met maar liefst drie jaar verlengd heeft!

Gistermiddag heeft de ondertekening plaats gevonden in Sint Jacobiparochie op ’t Hiem bij vicevoorzitter Jantine Akkerman.
De AJF kan hiermee activiteiten organiseren waarbij leden informatie krijgen over actuele ontwikkelingen en kansen voor de sector. De AJF heeft circa 850 leden tussen de 16 en 35 jaar, verdeeld over 23 afdelingen in Friesland. Het gaat hierbij niet alleen om financiële ondersteuning maar de Rabobank biedt ook faciliteiten en vervult graag een rol van betekenis bij de ontwikkelingen van een vitale agrarische sector in Friesland. De ondersteuning van de AJF sluit aan bij het thema Banking4Food binnen de missie Growing a better world van de Rabobank. Rabobank draagt op deze wijze bij aan een groeiend en zelfbewust agrarisch ondernemerschap.Als coöperatieve bank met een agrarische oorsprong voelt de Rabobank zich nauw betrokken bij onze agrarische sector..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *